Elkészítés: A tésztához a lisztet, a margarint, a porcukrot, a tojást, a sütőport, a kakaót összedolgozzuk annyi tejjel, hogy könnyen gyúrható legyen, majd 2 részre osztjuk. Kinyújtjuk, és tepsi hátán vagy sütőlemezen 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingokat a tejben felfőzzük. A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal elkeverjük.
A krém felét az egyik lapra kenjük, majd ráhelyezzük a másik lapot, befedjük a maradék krémmel. Ezután szépen sorban rárakosgatjuk egymás mellé a kis tallérokat. Kockára szeletelve tálaljuk.
A tetejét olvasztott csokival spriccelhetjük még szeletelés előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.