A krémhez összekeverjük a meghámozott, finomra vágott fokhagymát a felaprított snidlinggel, a sajtkrémmel, a tejjel, továbbá ízlés szerint sóval.
Az öntethez durvára reszeljük a meghámozott uborkát, kinyomkodjuk belőle a felesleges nedvességet, majd összeforgatjuk a menta lecsipkedett, felaprított leveleivel, a joghurttal és az olívaolajjal. Ízlés szerint megsózzuk.
A töltelékhez feldaraboljuk a kimagozott paprikát. A saláta külső leveleit eltávolítjuk, a belsejét falatnyi darabokra tépkedjük. A megtisztított pulykamellet négyfelé vágjuk, kiklopfoljuk, majd egy kevés sóval és borssal meghintjük. A húsdarabokat megszórjuk a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, és a felforrósított olívaolajon aranyszínűre sütjük őket.
A pitákba zsebet vágunk, és a fokhagymás krémmel megkenjük őket belülről. Megtöltjük mindet a kisebb darabokra vágott hússal, a salátával és a paprikával. Az uborkás öntetet külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.