A pizzatésztát kinyújtjuk, és az egyik felét megkenjük pizzaszósszal vagy paradicsomszósszal. A paradicsomos felére halmozzuk a feltéteket: szalámit, gombát, sajtot, bazsalikomot ízlés szerint.
A tojást felverjük, megsózzuk, és beletesszük a felaprított petrezselymet. Alaposan összekeverjük, majd meglocsoljuk vele a feltéteket. A pizza üres felét ráhajtjuk a feltétekkel megrakott részre, a széleit összenyomkodjuk.
A töltött pizza tetejét villával megszurkáljuk, majd megkenjük a maradék felvert tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.