A vizet felmelegítjük, és amikor langyos, keverjük el benne a cukrot, morzsoljuk bele az élesztőt, kevés liszttel szórjuk meg, futtassuk fel. Ezután jól összdolgozzuk a többi hozzávalóval, majd meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Miután megkelt a tészta, 6 cipóra osztjuk, majd ezeket egyenként kör alakúra nyújtjuk.
A tepist kibéleljük sütőpapírral, rátesszük az egyik tésztát , megkenjükpizzaszósszal, megszórjukaz ízlés szerinti feltétekkel, majd 200-250°C-ra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt készre sütjük.
6 db vékony, kb. 25 cm átmérőjű pizza készíthető ebből a mennyiségből. Ha kicsit vastagabb pizzát szeretnénk, osszuk 5 adagra. De legfeljebb 1,5 centisre nyújtsuk ki, hiszen a tészta sütés közben még emelkedik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.