A tészta hozzávalóit egy dagasztógéppel összegyúrjuk, és meleg helyen a duplájára kelesztjük, majd lisztes felületen átgyúrjuk. Kétfelé vesszük, és két, 28 cm átmérőjű, olajjal kikent pizzaformába tapasztjuk.
Egy fej aprított vöröshagymát olivaolajon üvegesre párolunk, majd hozzáadjuk a raguhúst és fehéredésig pirítjuk. Ezután ketté vesszük: az egyik feléhez hozzáadunk 2 ek paradicsompürét, bazsalikomot, oregánót, kevés cukrot, sót és borsot, a másik feléhez hozzáadjuk a lecsepegtetett konzerv kukoricát, a vörösbabot a 2 ek paradicsompürét, és csilivel, cayenne borssal és ízlés szerinti sóval ízesítjük. Mindkét ragut alaposan összefőzzük.
A paradicsomszószhoz olívaolajon megfonnyasztjuk a finomra darabolt vöröshagymát, belereszelünk 1-2 gerezd fokhagymát, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Ízesítetjük, sóval , cukorral, pizzafűszerrel és kevés vízzel felhígítjuk, majd pár perc alatt az egészet összeforraljuk.
A kihűlt szósszal megkenjük mindkét tésztát, ráhalmozzuk a kétféle feltétet, és jócskán megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített, 220 fokos sütőben, kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.