Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. Sóval, borssal ízesítjük és fedő alatt megpároljuk. A megmosott hússzeleteket nagyon vékonyra kiveregetjük. Sózzuk, borsozzuk. Ráfektetünk 1-1 szelet prágai sonkát és ráhalmozzuk a gombát. Óvatosan összehajtjuk, fogvájóval vagy hústűvel megtűzzük. A szokásos módon lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk és bő, forró olajban kisütjük. A felesleges zsiradékot leitatjuk. Vegyes körettel, salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.