A rizst egy kevés egy olajon megpirítjuk, majd fél liter forró vízzel leöntjük. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk és fedő alatt addig pároljuk, amíg az összes vizet fel nem szívja. Ha kész, lefedve állni hagyjuk.
A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük és félbe vágjuk. A tejfölt sóval, borssal és fűszerpaprikával összekeverjük, a sajt felét lereszeljük. A csirkemellet rárakjuk a baconre, megkenjük a tejföllel, szórunk rá egy kis sajtot és belecsavarjuk.
Kivajazzuk a tepsit, beleöntjük a rizst, ráfektetjük a húst, és közé tesszük a rétegeire bontott hagymát. Lelocsoljuk a maradék tejföllel, végül megszórjuk a tetejét sajttal.
Alufóliával letakarva 190 fokon 40-50 percet sütjük, majd az alufóliát levéve megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.