Elkészítés: A megmosott, rózsáira szedett brokkolit kanálnyi olajon megsózva, fedő alatt megpároljuk.
A rizst szokásos módon kétszeres mennyiségű víz hozzáadásával készre pároljuk.
A tűzálló tálat olajjal kikenjük, morzsával megszórjuk. Erre egy réteg rizs, rá a húsmaradék, majd a
brokkoli kerül. Ízesítjük, sóval, borssal, majd folytatjuk a rétegezést. A legfelső réteg brokkolit tejföllel meglocsolva
sütőbe toljuk, esetleg egy kis reszelt sajtot is tehetünk rá.
Húsz perc múlva tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.