Elkészítés: A kelkáposztát vékony csíkokra felszeleteljük és puhára főzzük. Amíg a kelkáposzta fő, addig az előző napról megmaradt pörköltet húsdarálón ledaráljuk. Megfőzzük a rizst, majd összekeverjük a ledarált pörkölttel. Sózzuk, mert a rizs felszívja a sót, amit a pörkölthöz használtunk. A megfőtt kelkáposztát leszűrjük.
Egy hőálló edény aljára egy kevés olajat öntünk, és egy sor kelkáposztát teszünk bele. Utána egy sor pörköltes rizs következik, majd még egy sor kelkáposzta. Tetejét meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk vékonyan pirospaprikával és ételízesítővel. Forró sütőben sütjük kb. 30 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.