A húst megmossuk, szárazra töröljük. A zsíros részeket levághatjuk, majd tetszés szerinti darabokra felvágjuk. A húst megkenjük a zúzott fokhagymával, olajjal meglocsoljuk, lezárható dobozba tesszük és egy éjszakára hűtőszekrénybe rakjuk.
Másnap a húst megsózzuk, bepanírozzuk. Először megforgatjuk a lisztbe, majd a kevés tejjel felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába. Felhevített étolajban fedő alatt lassú tűznél mindkét oldalát ropogósra, arany barnára sütjük.
A körethez a rizst az étolajon felforrósítjuk, forró húsleves lével felöntjök. Fedő alatt hagyjuk duzzadni, majd 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és készre főzzük. A zöldségeket enyhén sós vízben roppanósra főzzük és a rizshez keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.