A csirkemellet előző este felszeleteljük, sóval, borssal, fokhagymával egymásra pakolva, hűtőben pihentetjük.
Krumplit megpucoljuk, lemossuk, és nagy lyuku reszelőn lereszeljük. Liszttel, tojással, sóval, borssal és fokhagymával sűrű palacsintatésztát keverünk.
A csirkemelleket lisztbe, majd a tésztába nyomkodjuk, ha nem maradna rajta, rákanalazzuk. Forró olajban aranybarnára sütjük.
A kroketthez a krumplikat sós vízbe megfőzzük, krumplinyomóval áttörjük, sóval,tojással, liszttel összekeverjük.Vizes kézzel gombócokat formázunk, prézlibe hempergetjük, és forró olajban kisütjük.
Tálaláskor a húsra nagy kanál tejfölt teszünk, és reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.