A húst megmossuk, apró kockára vágjuk és ledaráljuk húsdarálón. Egy tálba tesszük a masszát, megsózzuk, hozzáöntjük a tejet és alaposan összedolgozzuk.
A masszából kb. hengereket formázunk. A vaj felével egy hosszúkás tálat kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával és belefektetjük a húst. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon.
Másnap felszeleteljük a darált húsos masszát. Bepanírozzuk. A lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába bemártjuk. Finoman rányomkodjuk a panírt a szeletekre.
A maradék vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és közepes hőfokon aranysárgára sütjük a bepanírozott szeletek mindkét oldalát. Ha megsült, szalvétával kibélelt tálra szedjük, így felszívódik a felesleges zsiradék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.