Elkészítés: A pontyszeleteket leöblítjük, letörölgetjük, citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borssal meghintjük, és fél órát pihentetjük, hogy a fűszerek átjárják.
A panírozáshoz a tojásokat felverjük a tejjel, a zsemlemorzsába belekeverjük a szezámmagot, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk a halszeleteket, és forró olajban közepes hőfokon pirosra sütjük mind két oldalát. Konyhai papírtörlőre szedegetjük.
A krumplit egészben, sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk hűlni (vagy villára szúrjuk, annak segítségével nem égetjük meg a kezünket), meghámozzuk.
A hagymákat félbevágjuk, hosszúkásra szeleteljük, olívaolajon sóval, borssal megdinszteljük, (kb. 5-6 perc), majd a teljesen kihűlt és karikára vágott krumplihoz adjuk. Erőteljesebb salátalevet készítünk, és annyit öntünk a salátára, amennyi ellepi. Borsozzuk, óvatosan összekeverjük, és hagyjuk érlelődni. Étkezés előtt célszerű megkóstolni, mert a krumpli a fűszereket magába szívja, szükség szerint azokat pótoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.