Megámozzuk a sárgarépát, majd lereszeljük, kinyomjuk a levét, és pürésítjük. Hozzákeverjük a darált mandulát, a nádcukrot, a porélesztőt, majd a szódabikarbónát és fahéjat is. Beleszitáljuk a lisztet, és beledolgozzuk a tojásokat, valamint az olajat.
Megtöltjük egy minimuffinforma 16 mélyedését a tésztával, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, majd hagyjuk a muffinokat sütőrácson kihűlni.
Közben a tojásfehérjét sűrűre keverjük a porcukorral, és megkenjük vele a kihűlt a muffinok tetejét. Díszítsük őket marcipánrépákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.