A hagymát négybe vágjuk, majd felszeleteljük, az olajban elkezdjük dinsztelni. Amikor félig (2-3 perc) megsült, hozzáadjuk a szeletelt paprikát. 1 percig sütjük, majd beletesszük a lehéjazott, felszeletelt paradicsomot, és zsírjára sütjük.
Ekkor hozzáadjuk a négybe vágott csirkemájat, megsózzuk, beletesszük a majoránnát, a borsot, és folyamatosan kavarva 4-5 perc alatt készre sütjük. Próbaképpen egyet félbevághatunk, de ha az órát nézzük, az is elég, mert ennyi idő kell neki, hogy megsüljön a máj. Hozzáadjuk a pirospaprikát és 1 dl vizet. Egy percig még sütjük. Főtt krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.