Elkészítés: A májat megmossuk, az erektől megtisztítjuk, kis darabokra vagy csíkokra aprítjuk. A hagymát félfőre (előbb félbe, majd karikázva), a fokhagymát finomra aprítjuk. A paprikát és paradicsomot daraboljuk.
Felhevített zsiradékban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, a fokhagymát is megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, rövid ideig együtt pároljuk. A hőfokot megemeljük, hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnával meghintjük, és gyakori kevergetéssel sütjük-pároljuk kb. 8-10 percig (közben kóstolhatjuk, hogy kellőképpen átsült-e).
A burgonyát meghámozzuk, daraboljuk, feltesszük annyi sós, köményes vízben, amennyi ellepi, kb. 10 perc alatt puhára főzzük, leszűrjük.
Tálaláskor a főtt burgonya mellé kanalazzuk a májat, friss salátát vagy savanyúságot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.