Elkészítés: Alufóliával kibélelt tepsiben 1,5 kg szeletelt almát szorosan egymás mellé rakosgatunk. A tojások sárgáját 18 dkg porcukorral és 3 evőkanál vízzel habosra keverünk, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a keményre felvert fehérjét. Felét az almára simítjuk, majd a maradékhoz kakaót keverünk, és a sárga tésztarétegre kenjük. Előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingot a tejjel megfőzzük, a vajat a porcukorral habosra keverjük. Amikor kihűlt a puding, a cukros vajjal összekeverjük. A kisült süteményt kiborítjuk a tepsiből, a fóliát lehúzzuk, és a krémet az alma tetejére kenjük. A tetejét csokimázzal vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.