Elkészítés: A felaprított szalonnát kiolvasztom a libazsíron, megdinsztelem rajta a felaprított hagymát. A tűzről lehúzva meghintem pirospaprikával, hozzáadom a felaprított paradicsomot és paprikát - pörköltalapot készítek. A nyulat feldarabolva ráteszem erre a pörköltalapra, főzöm 30 percig, majd hozzáadom a gombát, a finomra vágott gyömbért és kaprot. Sűrítem szükség esetén keményítővel, majd belekeverem a tejfölt, készre főzöm.
A nokedlihez 1 tojást elhabarok vízben, hozzákeverem a liszthez, kissé sózom, majd lobogó vízbe szaggatom nokedliszaggatóval. Ha kész, leszűröm, leöblítem, majd 2 elhabart tojást ráöntve készre sütöm a tojásos nokedlit. Lehet tálalni csinosan.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.