Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és legalább 12 órát állni hagyjuk hűtőszekrényben.
6 egyenlő részre osztjuk, és tepsi nagyságúra nyújtjuk. A tepsi hátoldalát beolajozzuk, belisztezzük, és a lapokat külön-külön kisütjük.
A krémhez valókat összekeverjük. A lapokat összerakjuk, közéjük krémet teszünk.
Tetejére tortabevonót reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 3-4 evőkanál étolajat, ezeket felolvasztjuk, majd a tészta tetejére öntjük. Csak másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.