A húst mossuk meg, töröljük szárazra. Vágjuk kisebb darabokra, a bőrös oldalát irdaljuk be. Dörzsöljük be a húsdarabokat sóval és borssal. A vaj felét keverjük ki a meghámozott és összezúzott fokhagymával, majd dörzsöljük be vele a hús bőrös oldalát.
Tegyük a húsdarabokat bőrös oldalukkal felfelé tepsibe, öntsük mellé az almalevet, majd 220 fokon süssük 30 percig. Ezután süssük további 40-60 perc alatt puhára. Közben locsolgassuk az almalével, és a keletkező pecsenyelével.
A megmosott almát hámozzuk meg, magozzuk ki, a húsát kockázzuk fel, majd pároljuk meg a megmaradt felforrósított vajon. A zsályaleveleket pirítsuk ropogósra a felforrósított olívaolajon. Tálaljuk a császárhúst az almapürével és a sült zsályával. Burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.