A megtisztított húst középen kitágítjuk, hogy a tölteléknek legyen helye. (A kötözött császárhúst a gumis kötegtől függően könnyen lehet tölteni anélkül, hogy azt levennénk róla.)
A kolbászt meleg víz alatt megmossuk, és a bélből könnyedén kinyomjuk a húst. És egy kanál segítségével megtöltjük a császárhús belsejét, ezután eligazítjuk rajta a hálót, és a fűszersóval bedörzsöljük, és kb. 1 órát hagyjuk állni, hogy a fűszer jól átjárja.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.Teflon tepsibe tesszük a húst, és felöntjük a fehérborral. Fóliával letakarva a sütőbe tesszük, és 2 órát sütjük, 150 fokon. A húst félidőben megfordítjuk, végig a szaftjával locsolgatjuk.
A tzatzikihez a kígyóuborkát lereszeljük, megsózzuk, 10 percet állni hagyjuk, majd kicsavarjuk a levét. Rádobjuk a zúzott fokhagymát, meglocsoljuk citromlével, megszórjuk borssal, ráöntjük a joghurtot, és alaposan elkeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk, és a sült hússal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.