Összegyúrjuk a lisztet a margarinnal, a porcukorral, a tojás sárgákat, a sütőport, a citrom kifacsart levét és héját. A tésztát három egyenlő részre osztjuk és az egyikhez hozzágyúrjuk a kakaóport a tejföllel.
Két sárga és egy barna lapot nyújtunk, majd egyesével megsütjük őket sütőpapírral bélelt tepsiben.
Elkészítjük addig a krémet, amihez a tejben sűrűre főzzük a pudingport, egy másik edényben pedig habosra keverjük a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral. Majd összekeverjük a két krémet.
Egy tálcára rakjuk az egyik sárga tésztát, és vékonyan megkenjük lekvárral, majd rárakjuk a barna lapot és erre kenjük a krémet, majd erre kerül a másik sárga lap.
A tetejére elkészítjük a tojásfehérje habot. Felverjük mixerrel a tojásfehérjéket majd lassan hozzáadagolva a porcukrot tovább verjük jó keményre, majd rákenjük a barna lap tetejére és megszórjuk reszelt csokoládéval vagy tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.