A tojásokat a cukrokkal, és a rummal habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A két tepsit kibéleljük sütőpapírral. A tészta masszát elfelezzük és egyik felébe a rumos meggyet teszünk, a másikba tortadarát. Egyenként 180 fokra melegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. A sütőpapírt lehúzzuk róla és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt a cukorral összeforraljuk, a csokoládét beletördeljük, a kakaóport is hozzáadjuk, majd sűrűre főzzük. A tűzről levéve a vajat hozzákeverjük, ezután kihűtjük, majd jó habosra keverjük.
A piskótatallérokat megforgatjuk a rumos meggylében.
Összeállítjuk a süteményt. Egy tálcára tesszük a meggyes lapot, rákenjük a krém felét, kirakjuk a rumos meggylébe mártott tallérokkal. Erre kerül a másik fele krém, majd befedjük a tortadarás lappal.
A kétféle csokoládét mikróban felolvasztotjuk 1-1 ek étolajjal. A süteményt először a kakaós csokival vonjuk be, majd csíkokban felvisszük rá a fehér csokoládét, amit egy fogpiszkálóval a barna csokoládéba húzogatunk. Nagyon finom sütemény lett a végeredmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.