A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, egy kapcsos tortaforma (20 cm) aljába sütőpapírt fektetünk.
A piskótához habosra keverjük a tojásokat a cukorral, majd hozzászitáljuk a sütőporral, kakaóval vegyített rizslisztet. Kb 30 - 35 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha a piskóta megsült rácsra borítva lehúzzuk róla a sütőpapírt és hagyjuk kihűlni, majd 3 lapra vágjuk.
A meggybefőttet leszűrjük, a levét, hogy 5 dl legyen kiegészítjük vízzel. A fele meggyet leturmixoljuk. 1 dl meggylében simára keverjük a pudingport, a többit a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingot és sűrű krémmé főzzük. Még forrón elkeverjük benne az összetördelt csokoládét és a maradék meggyet. Fóliával letakarjuk (így nem bőrösödik be) és teljesen kihűtjük.
A tejszínt habbá verjük és óvatosan összeforgatjuk a meggykrémmel, a krém 3/4 - ed részével betöltjük a piskótalapokat, a maradékkal pedig bevonjuk a tetejét és az oldalát. 1 órára hűtőbe tesszük dermedni, majd felvert tejszínnel, csokoládéreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.