A lisztet a sütőporral összeforgatjuk, majd a többi tésztához valóval együtt egy tálba rakjuk, és addig gyúrjuk, amíg össze nem áll.
Ezután két részre osztjuk, enyhén meglisztezett gyúrólapon egyenként kb. fél cm vastagságú, 40x20 cm-es téglalapokat nyújtunk. Az egyiket egy margarinnal kikent, belisztezett, peremes tepsibe tesszük.
A töltelékhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végén a porcukrot is beledolgozzuk. A kókuszreszeléket beleforgatjuk, majd egyenletesen a tésztára kenjük.
A másik tésztalappal befedjük, villával megszurkáljuk, és előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 fok, légkeveréses sütőben 165) kb. 35 percig sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a mázat. Ehhez a tojások sárgáját a porcukorral és a rummal addig keverjük, míg sima nem lesz.
A kész süteményt még forrón vágódeszkára borítjuk, és a mázzal azonnal bekenjük. Mire kihűl, a máz is megdermed rajta. Forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.