Egy mélyebb tálban összekeverjük a tojást az olajjal kézi mixerrel, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sót, majd felváltva adagoljuk a lisztet és a tejet, majd a végén hozzáöntjük a vizet. Egy kicsit hagyjuk pihentetni. A palacsinta sütőbe egy pár csepp olajat teszünk, felforrósítjuk, majd kisütjük.
Az almákat meghámozzuk, apró kockára vágjuk. A felaprított almákat egy nagyobb serpenyőbe tesszük és összekeverjük a víz egy részével, a cukorral (vagy édesítőszerrel) és a citromlével majd miután felforrt, folyamatos kevergetés mellett, még 2-3 percig a tűzön hagyjuk.
Miközben párolódik az alma, a vaníliás pudingport vízzel csomómentesen elkeverjük. Miután felforrt az almás töltelék, a töltelékhez keverjük a pudingos keveréket és újra felforraljuk. Majd ezután hagyjuk kihűlni.
Elkészítjük az öntetet. Gőz fölött vagy mikróban felolvasztjuk az étcsokoládét. A palacsintákat megtöltjük a töltelékkel, meglocsoljuk az olvasztott csokoládéval és vékony szeletekre vágott almával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.