Megfőzöm a pudingot. Egy kis tejben elkeverem a pudingport és a cukrot, közben a többi tejet megmelegítem. A meleg tejhez adom az elkevert pudingport, addig keverem, míg besűrűsödik.
Utána elkészítem a tésztának valót. A tojásfehérjéket felverem cukorral, majd hozzáadom a sárgáját, a tejet, az olajat, és elkeverem.
A liszt, a sütőpor, a reszelt citromhéj is hozzákerül, és mikor jól elkevertem újra, a kivajazott, kilisztezett tepsiben egyenletesen eloszlatom. A tepsi mérete: 24 x 40 cm.
A megfőtt pudingból, kanállal kisebb adagokat teszek hozzá foltok formájában, majd megütögetem, és előmelegített sütőben közepes hőfokon készre sütöm.
Amikor megsült, kiborítom a sütit, a megadott hozzávalókból mázat készítek, amit elsimítok a tetején. A csokimázat kandírozott narancshéjjal szórom meg. Mikor meghűlt szeletelem.
Megjegyzés
Látványos, finom édesség a Black and white kocka. Az asztal dísze addig, amíg el nem fogy!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.