A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egy mélyebb falú tálcába fóliát teszünk, majd a kekszmasszát egyenletesen elegyengetjük benne.
A kókuszkrémhez a tejből, a vajból, a cukorból, a sóból és a búzadarából sűrű tejbegrízt főzünk, majd lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Ha a krém langyosra hűlt, a kekszes rétegre simítjuk, és megszórjuk kókuszreszelékkel a tetejét.
Néhány órára vagy egy egész éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Tálaláskor fenyőformával kiszúrjuk vagy kockára vágjuk, dekorcukorral díszítjük.
Megjegyzés
Ha nincs időnk vagy kedvünk sütögetni, akkor jól jöhet ez a sütés nélküli finomság. Egyszerű és gyorsan elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.