A margarint és a csokit gőz fölött összeolvasztjuk, majd langyosra hűtjük. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a baracklekvárt és a langyosra hűlt, olvasztott csokit. Hozzákeverjük a sütőporos lisztet.
A masszát papírkapszlival bélelt muffin sütőbe adagoljuk, és hőlégkeveréses sütőben 165 fokon 20-22 percig sütjük. Ha megsült és langyosra hűlt, vékonyan megkenjük baracklekvárral.
A csokit a margarinnal vízgőz fölött összeolvasztjuk, és a muffinok tetejére kenjük. Apró fenyőkkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.