A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy nyeles edényben lassú tűzön megolvasztjuk a vajat. Belenyomkodjuk a sáfrányt, hozzáadjuk a sót, a borsot és a lisztet, majd csomómentesre keverjük és addig főzzük, amíg bugyogni kezd. Ekkor félrehúzzuk, és hozzáadjuk a tejet. Közepes tűzön, folyamatos keverés közben felforraljuk, majd félretesszük.
A meghámozott burgonyát vékonyan felszeleteljük és rétegesen lerakjuk egy zsiradékkal kikent tepsibe vagy egy kb. 5 cm magas, 20 x 20 cm-es tűzálló tálba. Közben minden réteget meglocsolunk a sáfrányos mártással úgy, hogy felülre is maradjon belőle. Végül a burgonyát az előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 90 percig sütjük, amíg a teteje barnulni kezd. A sütőből kivéve 5-10 percig hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.