Elkészítés: A tejből, a tojásokból és a lisztből egy csipet sóval palacsintatésztát keverünk. Kb. 1 óra hosszat hűtőben pihentetjük, majd hozzákeverjük a reszelt sajtot. Vajjal kikent palacsintasütőben vékony palacsintákat sütünk a tésztából. A töltelékhez a felkockázott szalonnát a hagymaszeletekkel együtt megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót, és a kockákra vágott, hámozott paradicsomot. Rövid ideig együtt pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és a tejföllel ízesítjük. Megtöltjük a palacsintákat és forrón tálaljuk őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.