A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon.
5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük,rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.
Megjegyzés
Ehhez a szendvicshez Frico Gouda sajtot használtunk. Egy ízletes finomság született azoknak, akik nem szeretnék szénhidráttal fárasztani a szervezetüket. A fehér mustár levele a padlizsánnal keleties ízt ad az ételnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.