A tésztát lobogó, sós vízbe tesszük, és a csomagoláson megadott utasítás szerint megfőzzük. Amikor kész, leszűrjük, majd félretesszük.
A mártáshoz egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, elkeverjük, majd hozzáöntjük a tejet is, és folyamatosan kevergetve sűrű mártást főzünk belőle.
Amikor összeállt a besamel, hozzáadjuk a sajtkrémet és a lereszelt Gouda sajtot is. Összekeverjük, egy kevés sóval és a borssal ízesítjük, majd addig kevergetjük tovább a tűzön, amíg a sajt megolvad.
A sajtos mártást a tésztához adjuk, összeforgatjuk, hozzáadjuk a felvert tojást, még egyszer alaposan összekeverjük, majd elosztjuk a tésztát egy muffintepsi kiolajozott mélyedéseiben.
Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és 8-10 percig sütjük, amíg a falatkák teteje aranybarnára pirul. Végül kivesszük, a formában hagyjuk kicsit hűlni, majd ízlés szerint friss zöldfűszerrel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.