A paprikákat csumázzuk ki, mossuk meg, a paradicsomokat öblítsük le, az uborkát és a hagymákat tisztítsuk meg. Minden zöldséget aprítsunk fel. A bazsalikomlevelet a kapribogyóval együtt vágjuk apróra.
A zöldségeket, az olajbogyót, a bazsalikomot, a kapribogyót keverjük össze egy tálban.
Locsoljuk meg a citromlével, az olívaolajjal, majd sózzuk és borsozzuk meg. Az egészet jól hűtsük be. A sajtot kockázzuk fel, és keverjük a salátába. Tálalás előtt tegyük 10-15 percre a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.