Elkészítés: A sárga és a barna tészta hozzávalóiból piskótákat sütünk. Ha kihűlt, a kakaós piskótát 13 egyforma
hosszú csíkokra vágjuk.
A krémhez a túrót a cukorral és a citromlével elkeverjük, a tojásfehérjék felvert habjával összeforgatjuk, végül hozzáadjuk a zselatint.
A sárga piskótát vékonyan megkenjük a krémmel, rátesszük a 7 csík barna piskótát úgy, hogy egyenletes távolságra legyenek egymástól. A hézagokat megtöltjük krémmel, majd ahol a krém van, oda rakjuk a maradék barna piskótacsíkokat. A hézagokat ismét megtöltjük krémmel.
A tetejét csokoládémázzal öntjük le, melyhez a tortabevonót felolvasztjuk és hozzákeverjük az étolajat.
Néhány órát hagyjuk pihenni, majd keresztben szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.