A sárgabarackos hamis tiramisu elkészítéséhez a megmosott, kimagozott, kettévágott sárgabarackokat egy lábasba tesszük, hozzáadjuk az édesítőszert, az útifűmaghéjat, a sót és pár csepp citromlevet. Sűrűre főzzük, és hagyjuk kihűlni.
A növényi joghurtot és a növényi mascarpónét keverjük össze egy botmixter segítségével. Ízesítsük az édesítőszerrel, a sóval és pár csepp vaníliával.
Egy üvegedénybe tegyünk egy réteg gluténmentes pászkát, erre kanalazzuk rá a joghurtos krém felét, majd fedjük le pászkadarabokkal. Öntsük rá a sűrű sárgabarackot, mehet rá a pászka és a joghurtos krém maradéka. Sárgabarack darabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.