A lasagne tésztát a csomagoláson feltüntetett módon elkészítjük. A sárgarépát megtisztítjuk és lereszeljük. A sajtot szintén lereszeljük.
A vajat és az olajat egy serpenyőben felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet, és zsemleszínű rántást készítünk. Állandó keverés mellett beleöntjük a tejet, és forrásig főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a sajt kétharmad részét, a sárgarépát és a felvert tojásokat. Ezután ízlés szerint sózzuk és borsozzuk a szószt.
Egy tűzálló tálat kivajazunk és az elkészített szószból beleöntünk annyit, hogy az alját ellepje. Lasagne tésztával befedjük, majd ismét ráöntjük a szószt. A rétegelést addig folytatjuk, míg van hozzávalónk. A tetején szósz legyen, amit bőségesen megszórunk a maradék reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, 170 fokon kb. 45 percig sütjük. Miután kivettük a sütőből, rövid ideig a formában hagyjuk, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.