Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és megpároljuk rajta a finomra vágott vörös- és fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkockázott marhalapockát, nagy lángon alaposan lepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Megszórjuk a pirospaprikával, jól elkeverjük, azután visszatesszük a tűzre.
A húst megsózzuk, megborsozzuk, és beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott répát és paprikát.Felöntjük egy kevés vízzel, és közepes lángon, lefedve félpuhára pároljuk a húst. Ezután simára keverjük a szaftban a mustárt, és készre főzzük a ragut.
A tésztát lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük, és a marharaguval tálaljuk. Végül megszórjuk egy kevés felaprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.