A húst és a zöldségeket megmossuk és szárazra töröljük. A paprikát hosszában félbe vágjuk, és kimagozzuk. Felkockázzuk a paradicsomot. Finomra vágjuk a petrezselymet és a fokhagymát.
A sütőt előmelegítjük 220°C-ra. A felkockázott paradicsomokkal megtöltjük a félbevágott paprikát, majd azokat tegyük az egyik sütőpapírral bélelt tepsibe. Meglocsoljuk a vörösborecettel és egy kis olívaolajjal, aztán megsózzuk és megborsozzuk. A sütőbe tesszük 30 percre, vagy addig, amíg szépen megpuhulnak.
A másik sütőpapírt egy tepsibe tesszük, és elhelyezzük rajta a felszeletelt krumplikat. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, majd megsózzuk és megborsozzuk. A sütőbe a krumpli alá tesszük, és nagyjából 20 percig sütjük, vagy addig, amíg jó sültek és kellően ropogósak nem lesznek.
Egy aprítóban összevekeverünk a petrezselymet, a fokhagymát és az olívaolajat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A karaj mindkét oldalát megsózzuk és megborsozzuk. Egy kis olívaolajat felhevítünk egy serpenyőben. Amikor az olaj már forró, beletesszük a karajszeleteket, és mindegyik oldalát 3-3 percig sütjük.
A karajt krumplival és töltött paprikával tálaljuk , majd a húst meglocsoljuk a zöld salsával. Jó étvágyat!
A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.