A meghámozott hagymát és a letisztogatott csiperkét felaprítjuk.
A pörkölthúst megmossuk, konyhai papírtörlőn leszárítjuk és a lábasban felhevített zsíron hirtelen körbepirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, összeforgatjuk a hagymával és a csiperkével, majd együtt tovább pirítjuk egy rövid ideig. Ezután hozzáadjuk a gombát, és a pirospaprikával ízesítjük. Felöntjük 1/2 l vízzel, felforraljuk, és közepes tűzön főzzük 50 percig.
Közben a megmosott paradicsomokat félbevágjuk, és a gombás húshoz adjuk. Végül a ragut készre pároljuk kb. 10 perc alatt.
A tésztát lobogó sós vízben megfőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. A szaftot besűrítjük a tejföllel, és egyet forralunk rajta. A ragut a leszűrt, lecsepegtetett tésztával együtt adagonként tányérokra halmozzuk, és petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.