A zöldségeket és a hagymákat megtisztítjuk. A húst kockára vágjuk. A hagymát apró kockára aprítjuk, a zöldségeket kockára vagy karikára vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk és rátesszük a vöröshagymát. Megpároljuk, majd rátesszük a fokhagymát és a húst, és együtt pároljuk tovább. Megsózzuk, megborsozzuk, és addig pároljuk, amíg majdnem zsírjára sül. Ekkor hozzáadjuk a répákat és a zellert, rövid ideig tovább pároljuk együtt, majd felöntjük kb. 1,5-2 l vízzel. Belerakjuk a paradicsomot és a paprikát.
Lassú tűzön főzzük, amikor kezd minden megpuhulni, belerakjuk a rózsáira szedett karfiolt és a tésztát, és további kb. 8 perc alatt készre főzzük. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.