Besózunk, majd egy evőkanál olajon átsütjük a kicsontozott sertés rövidkarajt, és 3-4 fokhagymagerezdet mellédobva, kevés vízzel puhára pároljuk.
Közben összegyúrjuk a finomlisztet a margarinnal 1 tojássárgájával, a kevés cukros tejben felfuttatott élesztővel, kevés sóval és annyi tejjel, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Hűvös helyen 1 órát pihentetjük.
3 dkg margarinon megpirítunk 1 nagy fej apróra vágott hagymát, hozzáadunk 25 dkg megtisztított felszeletelt gombát, és sóval, törött borssal addig pároljuk, míg saját levét el nem főtte. Ekkor meghintjük 1 evőkanál liszttel, felengedjük kevés tejjel, és jól összeforraljuk, végül a tűzről levéve belekeverünk 1 nyers tojást.
A tésztát hosszú keskeny lappá nyútjtuk, egyik szélére hosszában ráfektetjük a leszűrt húst, bevonjuk a gombával, és ráhajtjuk a tésztát, hogy egyszer körülölelje.
Megkenjük tojásfehérjével, és előmelegített, forró sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.