A megmosott és szárazra törölt húst lehártyázzuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a baconszeletekbe tekerjük. Minden oldalát felforrósított serpenyőben megpirítjuk, majd tűzálló tálba tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, majd mindet vastag körlappá formázzuk. A tűzálló tálba tesszük a hús mellé, megsózzuk és megborsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal.
Az egészet 160 fokos sütőben 35 percig sütjük. Az uborkát felaprítjuk, összekeverjük a paprikával, majd a húsra halmozzuk. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.