Egy meleg vízfürdőbe állított fémtálban az egész tojást és a 4 db tojássárgáját a cukorral együtt habosra verjük, majd jeges vízfürdőben addig keverjük, amíg kihűl.
A fehér csokoládét felolvasztjuk, és a tojásmasszába keverjük. Hozzáadjuk az utasítás szerint feloldott zselatint, majd a baksört. Végül óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. A masszát formákba töltjük, és a mélyhűtőben fagyasztjuk 1 éjszakán át.
Másnap a megszilárdult parfét a formákból adagonként kistányérokra borítjuk.
A 3 db tojásfehérjéből és cukorból habcsókmassza állagú habot verünk, a parfék tetejére kanalazzuk, és étcsokoládét reszelünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.