- A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, megmossuk, majd lecsöpögtetjük és sózzuk.
- Elkészítjük a pácot: a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a gyömbért, a borsot és a mustárt egy tálban összekeverjük az olajjal, majd a páccal alaposan bedörzsöljük húsokat. Letakarva hűtőszekrényben legalább egy órán át pácoljuk.
- Ezután a húsokat magas peremű, kiolajozott tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sörrel, és előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, 180 fokon 30 percig pároljuk. A fóliát levesszük, és további 15-20 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Köretként friss salátát kínálhatunk mellé.
OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>>
15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>