A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, megmossuk, majd lecsöpögtetjük és sózzuk.
Elkészítjük a pácot: a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a gyömbért, a borsot és a mustárt egy tálban összekeverjük, majd a páccal alaposan bedörzsöljük húsokat. Letakarva hűtőszekrényben legalább egy órán át pácoljuk.
Ezután a húsokat magas peremű, kiolajozott tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sörrel, és előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, 180 fokon 30 percig pároljuk. A fóliát levesszük, és további 15-20 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Köretként friss salátát kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.