A mártáshoz a zöldfűszereket leöblítjük, majd lerázzuk, a leveleiket lecsipkedjük, majd felaprítjuk. Összeforgatjuk a pirospaprikával, a csilivel, a meghámozott, összezúzott fokhagymával és az ecettel. Ezután megsózzuk, majd hűtőbe tesszük 20 percre.
A pórét megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk, aztán egy tepsibe tesszük. Ráfacsarjuk a citrom levét, rálocsoljuk az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd 180 fokos sütoben 25 percig sütjük.
A szobahomérsékletű húst megmossuk, szárazra törüljük, majd bedörzsöljük egy kevés borssal. Ezután egy serpenyőben a felforrósított olajon körben megpirítjuk a kérget. Ha ezzel elkészültünk, pihentetjük néhány percig, aztán megsózzuk, majd felszeleteljük. A póréval tálaljuk, valamint a zöldfuszeres mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.