A mazsolát beáztatjuk. A lisztet 2 egész tojással, a tejföllel, az átpasszírozott túróval, a cukorral és a sóval alaposan összegyúrjuk. A tésztát 1/2 cm vastagságúra nyújtjuk, és ujjnyi széles csíkokra metéljük.
Egy tűzálló tálban elkeverjük a vajat a tejszínnel, a porcukorral, a maradék 3 tojás sárgájával, a lereszelt citromhéjjal és a lecsepegtetett mazsolával, valamint a durvára tört dióval.
A metéltet kifőzzük, leszűrjük, és a tálban levő tejfölös-tojásos keverékbe forgatjuk. Hozzáadjuk a maradék tojásfehérjékből vert habot is, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.