4 evőkanál olívaolajat serpenyőben felforrósítunk, és nagy lángon megsütünk benne 2 gerezd vékonyra vágott fokhagymát. Amikor szép barnák, de még nem égettek, konyhai papírtörlőre szedjük őket, hogy lecsöpögjenek. A fokhagyma chips-eket félretesszük a tálaláshoz. A megmaradt fokhagymás olajban megsütjük a megsózott, megborsozott aranydurbincs szeleteket; minden oldalát kb. 5-5 percig, a bőrös felével kezdve.
Közben sós vízben megfőzzük a spagettit, hogy egyszerre készüljön el a hallal és a mártással.
Miközben sül a hal, egy lábasban 2 evőkanál olívaolajon megfuttatunk 2 gerezd apróra vágott fokhagymát, majd rátesszük a megmosott, felvágott spenótot. Átforgatjuk a fokhagymával, majd kisebb lángon hagyjuk, hogy a spenót levet eresszen. Miután a nedvesség elpárolgott, fokozatosan hozzákeverjük a főzőtejszínt, és megsózzuk, megborsozzuk. Egyszer felforraljuk, aztán kis lángon hagyjuk, hogy sűrűsödjön. Amikor elérte a kívánt sűrűséget, levesszük a tűzről.
A chardonnay-tükröt úgy készítjük, mint egy besamel mártást, csak tej helyett bort használunk: a vajat egy lábasban megolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, világosbarnára pirítjuk, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a chardonnayt, a kívánt sűrűségig. Kevés borssal és csipet szerecsendióval ízesítjük.
A halat a chardonnay-tükrön tálaljuk, mellétesszük a fokhagyma chips-eket, a spenótos-tejszínes spagettire pedig parmezánt hintünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.