Elkészítés: Egy keverőedényben keverjük habosra a margarint, adjuk hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, egy kis idő elteltével a tojást és a tököt is. Egy másik edényben keverjük össze a lisztet, a zabpelyhet, a szódabikarbónát, a sót, a fűszereket, a csokoládét, a diót és a mazsolát. Óvatosan, apránként adagoljuk a tökös keverékhez. Keverjük alaposan össze. Tegyünk sütőpapírt egy sütőlapra, evőkanál segítségével diónyi halmokat tegyünk a tésztából. Forró sütőben 150 fokon süssük 20-25 percig. Hagyjuk kihűlni, jól zárható dobozban, üvegben hetekig el tudjuk tárolni a tökös kekszeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.