A gombát megmossuk, tönkjét kitörjük. A tönköket és a sérült kalapokat kockára vágjuk, megszórjuk ételízesítővel, egy csipet kakukkfűvel és borssal.
A fehér paprikát és a hagymát is kockára vágjuk. A bacont megsütjük, zsírját leöntjük egy lábasba, ezt a zöldségek sütéséhez megfelelő mennyiségű zsírral kiegészítjük. A hagymát, a paprikát kissé megpirítjuk, majd a gombát hozzáadjuk és összedinszteljük. Amikor levettük, belekeverjük a sült szalonnát, a tejfölt és a tojást. A gombafejeket jénai tálba sorakoztatjuk, kicsit meghintjük sóval, borssal, majd a tölteléket ráhalmozzuk a gombára, tetejére pedig reszelt sajtot szórunk.
A jénai tálba vagy tepsibe 1 dl vizet öntünk, felforrósított sütőbe tesszük, és 15 percig sütjük. Sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.